Balogvölgyi Rock Fesztivál – A Felföldi baranta bemutatója

Felföldi barantaA Balogvölgyi Rock Fesztiválton fellépett a Felföldi Baranta Szövetség válogatottja is, s már nem először szórakozhatott a balogvölgyi közönség a magyar harci bemutatón, ahol előkerültek a botok, a kard, az ostor, de a pusztakezes birkózás elemeit is megismerhették a nézők. Kopecsni Gábor, a szövetség elnöke elmondta, hogy a magyarság összefogásaként élte meg ezt a fesztivált is. Örömteli lenne, ha egyre több helyen jönnének létre hasonló fesztiválok, mint ahogyan olyan csoportok is, mint pl. a baranta közösségek, ahol nemcsak egy bemutató erejéig élik meg a hagyományt, hanem el tudnak mélyedni a benne.

A Felföldi Baranta Szövetségnek összesen kilenc csapata működik a Bodrogközben, Gömörben, a Csallóközben és a Mátyusföldön. A nagybalogi futballpályán június 25-én első alkalommal szervezte meg a helyi Kerecsen Motoros Egyesület és a miskolci Borsod Motorosok Egyesülete a Balogvölgyi Rock Fesztivált.


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2011/07/balogvolgyi-rock-fesztival-%e2%80%93-a-felfoldi-baranta-bemutatoja/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, VIDEÓK // Balogvölgyi Rock Fesztivál – A Felföldi baranta bemutatója

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma