Rawfare: Floor Luv Remixes EP

Megjelent Rawfare új kislemeze Hollandiában!Megjelent Rawfare (Haraszti Attila) új kislemeze Hollandiában! A jelenleg Hágában élő fiatal alkotó rendszeresen fellép Hollandiában, Angliában, és idehaza is fesztiválokon, a Subklubban Pozsonyban, Dunaszerdahelyen…

„– Miért pont Rawfare?

– Egy angol barátom egyszer félreírta a warfare szót – rawfare lett belőle… 2008 júliusában kezdtem, majd két-három héttel azután volt az első fellépésem a Bee Free nevű fesztiválon. Tulajdonképpen nem biztos, hogy ez DJ-zés, mivel nincs se disc, se jockey 🙂 Egy DJ-programmal dolgozom, de nem lemezekkel, hanem egy külön szerkentyűvel irányítom. Ez alig tér el a hagyományos módszertől, de ennél a zenénél szerintem nincs értelme lemezeket használni, mivel a számok 90%-a nem jelenik meg vinylen.

– Producerként vagy feltüntetve a honlapodon…

– Igen, ez egy általános kifejezés arra, ha valaki elektronikus zenéket készít. Minden egyes felvételt magam gyártok – az alaphangokat és a hangszereket is én hozom létre. Kijártam a zeneiskolát Pozsonyban, tanultam zongorázni, ám sose gyakoroltam, mert akkoriban nem érdekelt. Később ez megváltozott, és egy kis időre visszamentem tanulni. A gimnázium után maradtam Pozsonyban, felvettek hangmesteri szakra, de egy év után otthagytam, mert nagyon gyatra volt a színvonala és inkább a saját zenémmel akartam foglalkozni.”

További hasonló témájú videók