We are here! …mert mi is itt vagyunk! – CSAK

csakNagykaposon 2014. július 1-jén We are here – Show Yourself! Kettő az egyben!  címmel tehetségkutató versennyel összekötött koncertsorozat zajlott a Művelődési Házban. A versenyt követő koncerten lépett fel a CSAK zenekar is.

A CSAK bemutatkozó szövege:

Mi vagyunk a Csak zenekar. 2013 januárjában alakultunk a Tompa Mihály énekelt vers-versenyen való részvétel céljából. A verseny után valahogy egyben maradtunk; így alakult a CSAK. A zenekartagok terén éppen egy kis »ritkulás» után vagyunk.

A szólóénekesünknek távoznia kellett, így a mostani felállás: 
Fazekas Pityi” István – szólóének
Moravcsik Dávid – ritmusgitár
Kondás „Putyu” István – basszusgitár
Kaszonyi „Taki” Dani – szólógitár

Hajszálpontosan még mi sem tudjuk, hogy milyen stílust képviselünk. Jelenleg számaink többsége csak cover, és mivel túl sok saját számunk nincs, ezért nem nagyon lehet mondani, hogy képviselünk valamilyen stílust is. De most ha így hirtelen mondanom kéne valamit, akkor azt mondanám, hogy ilyen blues-funk-rock egyveleget játszunk. 
Főleg két dologra lehetünk büszkék. Az egyik az, hogy a jelenlegi próbálási viszonyainkkal és a buget-tal a jelenlegi minőséget tudjuk nyújtani a közönségnek.
A második büszkeségünk, pedig szerintem az évi második hely, a Tompa Mihály vers- és prózamondó verseny énekelt kategóriájában. Arra vagyunk még büszkék, hogy vannak még olyan emberek, akik szeretik a zenét, mert ez a csapat nem jöhetett volna létre, ha nincsenek olyan barátok, akik bár más zenei irányzatot követnek, mégis el tudnak játszani egy stílust közösen. 
Amit el akarunk érni: Minél több fellépés és nagyon sok saját szám, ezek üzenete pedig csak annyi lenne, hogy szeresse mindenki a zenét, mivel abban minden benne van.”

Szervezők: Dobos Barbi, Kaszonyi Taki, Bodnar Szandi és Léko Stephanie. 

[mappress mapid=”59″]

További hasonló témájú videók