A The Butchers iszapbirkózásra készül?

The ButchersMiután 2012- ben felbomlott a somorjai Cinnamon Island, Hushegyi „Husi” András úgy döntött, összerak egy blues – rock zenekart. Eleinte volt zenészeivel játszott: Méry Dáviddal és Gódány Tibivel. Később viszont új szelek jöttek, a zenészek is cserélődtek, így ikertestvére, Hushegyi „Johnny” János kezébe került a basszusgitár, a dobok mögé pedig Petrakovic Zoltán ült.

A zenekar ebben a formációban több sikeres koncertet is a háta mögött tudhat. A blues, blues rock, és a helyenként megjelenő boogie és funky dallamok felcsendültek többek között Dunaszerdahelyen, Alsószeliben és Pozsonyban is. 2012 nyarán további taggal bővült a csapat: csatlakozott hozzájuk Bartha Tomi, aki szintén basszusgitáron pengeti a húrokat, így Hushegyi Jánosé lett a másodgitáros szerep.

A fiúk nagy lendülettel vágtak neki az idei évnek, hiszen nekifogtak első albumuk összeállításának, aminek a Train to freedom címet adták. A csapat újabb kihívásokat keresve márciusban egy somorjai, zenekaroknak meghirdetett versenyen mérettette meg magát, ahol végül a harmadik helyezést szerezték meg. Idén a Gombaszögi Nyári Táborban, azaz Krasznahorkaváralján is is fellépnek.

http://www.youtube.com/watch?list=PLeFhdJ0BADIdVVSbYGcIhr7ADdHGuAu5g&v=9vuKCSD_hlk&feature=player_detailpage

További hasonló témájú videók