SMER: iskola-felújítási és köztér rekonstrukció stop

Simon Zsolt HídSimon Zsolt, a Híd alelnöke mai sajtótájékoztatója az első Fico-kormány által iskola-felújításokra, valamint közterek rekonstruálására jóváhagyott projektek Jahnátek miniszter általi leállítási felszólításáról. 

Jahnátek miniszter úgy próbálja megoldani a kialakult helyzetet, hogy leveleket küldött ki a kompetens személyeknek, melyben a jóváhagyott projektek kivitelezésének leállítását kéri az anyagi források hiányára hivatkozva. Simon szerint ez azonban nem megoldás, mert a munkálatok leállítása a  528/2008-as törvénnyel ütközik, és felmerül egy újabb probléma: mi legyen a félig felújított épületekkel, a fedetlen tetőkkel? Simon felhívta a figyelmet arra, hogy aki hallgat a miniszterre, nem tartja be a szerződésben meghatározott terminusokat, anyagilag veszélybe sodorja a községet.

 


  Ha tetszett a téma, nyomjon egy tetsziket és csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!
Ahhoz, hogy a lehető legtöbb rendezvényre eljussunk, szükségünk van az Önök segítségére is!


A cikkek illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Szóljon hozzá

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a Magyar Interaktív Televízió üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez.

Tags: , , ,


A bejegyzés trackback címe: http://www.televizio.sk/2012/06/smer-iskola-felujitasi-es-kozter-rekonstrukcio-stop/trackback/


Most itt van: Home // Nézet, Videók // SMER: iskola-felújítási és köztér rekonstrukció stop
Ez is érdekelheti:

Kinn is vagyunk, benn is vagyunk...
Kinn is vagyunk, benn is vagyunk, jaj de nagyon boldog vagyunk!
Március 15. is megosztja a magyarságot
Solymos Lászlót, a Híd parlamenti képviselőjét kérdeztük arról, olyan megosztott lesz-e a hazai magyarság mint az anyaországi.
Érsek Árpád: Több testnevelésórát és motivációt a fiataloknak
Érsek Árpád, a Híd parlamenti képviselője mai sajtótájékoztatóján a testnevelésórák számát, a fiatalok sport iránti alacsony motiváltságát és az új iskolatörvény sportra való negatív hatásait értékelte. 
A Híd tervezete a kisebbségi kultúrák támogatására
Solymos László, a Híd párt alelnöke és Bukovszky László mai sajtótájékoztatójukon ismertették a Híd tervezetének elkészülését, aminek célja biztosítani a kisebbségi kultúrák támogatását és fejlődését. http://youtu.be/3v9hqaP67K...

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.