SMER: iskola-felújítási és köztér rekonstrukció stop

Simon Zsolt HídSimon Zsolt, a Híd alelnöke mai sajtótájékoztatója az első Fico-kormány által iskola-felújításokra, valamint közterek rekonstruálására jóváhagyott projektek Jahnátek miniszter általi leállítási felszólításáról. 

Jahnátek miniszter úgy próbálja megoldani a kialakult helyzetet, hogy leveleket küldött ki a kompetens személyeknek, melyben a jóváhagyott projektek kivitelezésének leállítását kéri az anyagi források hiányára hivatkozva. Simon szerint ez azonban nem megoldás, mert a munkálatok leállítása a  528/2008-as törvénnyel ütközik, és felmerül egy újabb probléma: mi legyen a félig felújított épületekkel, a fedetlen tetőkkel? Simon felhívta a figyelmet arra, hogy aki hallgat a miniszterre, nem tartja be a szerződésben meghatározott terminusokat, anyagilag veszélybe sodorja a községet.

 


  Ha tetszett a téma, nyomjon egy tetsziket és csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!
Ahhoz, hogy a lehető legtöbb rendezvényre eljussunk, szükségünk van az Önök segítségére is!


A cikkek illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Szóljon hozzá

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a Magyar Interaktív Televízió üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez.

Tags: , , ,


A bejegyzés trackback címe: http://www.televizio.sk/2012/06/smer-iskola-felujitasi-es-kozter-rekonstrukcio-stop/trackback/


Most itt van: Home // Nézet, Videók // SMER: iskola-felújítási és köztér rekonstrukció stop
Ez is érdekelheti:

LMP-Híd találkozó Pozsonyban
Az LMP-t Jávor Benedek frakcióvezető, Dorosz Dávid parlamenti képviselő valamint Szűcs Balázs nemzetpolitikai tanácsadó képviselték.
A Híd állásfoglalása a népszámlálási eredményekről
Bugár Béla, a Híd elnöke pénteki sajtótájékoztatóján ismertette a Híd állásfoglalását a 2011-es népszámlálási eredmények településenkénti etnikai adataival és a jövő évi költségvetés-tervezettel kapcsolatban.
HÍD: Nem jó irányban módosul a munkatörvénykönyv
Solymos László, a Híd parlamenti frakciójának vezetője és Gál Gábor parlamenti képviselő mai sajtótájékoztatójukon elégedetlenségüknek adtak hangot a munkatörvénykönyvben várható módosításokkal kapcsolatban.
Vízió 2016: Mélyszegénységi- és romapolitika
A Híd ma bemutatta a párt Vízió 2016 elnevezésű stratégiai dokumentumának harmadik fejezetét. A „Mélyszegénységi- és romapolitika” elnevezésű anyag a gazdasági válság egyik legkellemetlenebb jelenségére  kíván  választ  adni:  ez ...

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.