BŐSIEK BŐSÉRT III.

III. Bősiek Bősért2012.  június 17-én, vasárnap tartották meg a Bősön a helyi Amadé parkban a III. BŐSIEK BŐSÉRT napot. Az idei rendezvényen fellépetek a TAT tehetségkutató helyezettjei és felfedezettjei, a 100 éves Nádszegi Fúvósok, a Pósfa zenekar, a bősi zumbások, a Kangoo Team Dunaszerdahelyről, a Golddies zenekar, Kosár Szabolcs, Kossáry Judit, Miklós Gábor, Horváth Réka, Házi Csilla, a Jester Box Kapuvárról. Az est sztárvendége a magyarországi Hooligans együttes volt. A szervezők, ifj. Jakus Zoltán és Dovičovičvá Alexandra-Sendy a rendezvény teljes bevételét egy betegen született hároméves kisfiú gyógykezelésére ajánlották fel. A fellépőkről készült összeállítások folyamatosan kerülnek képernyőre.


  Ha tetszett a téma, nyomj egy tetsziket és csatlakozz a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Szóljon hozzá

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a Magyar Interaktív Televízió üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: http://www.televizio.sk/2012/06/bosiek-bosert-iii/trackback/


Most itt van: Home // Esemény, Falunap, Videók // BŐSIEK BŐSÉRT III.
Ez is érdekelheti:

A bősi millecentenáriumi emlékmű koszorúzása
Az emlékoszlopnál koszorút helyezett el Kvarda József Nagyszombat megye alispánja, Sátor Zoltán a Csemadok DS TV elnöke, Mézes Rudolf a Csemadok OT elnöke, Kulcsár Lajos a Jednota COOP elnöke, Fenes Iván Bős nagyközség polgármeste...
Hagyományos Magyar Bál Pozsonyban
A báli belépőkből, tombolából és az adományokból befolyó pénz a Szülői Szövetség számláját gyarapítja és a nyereség a gyerekekre fordítódik.
A Tőzike Néptáncegyüttes műsorából
A magyarországi Kimle önkormányzata 2012-ben sikeresen pályázott az EU-nál három országot összekapcsoló rendezvényre „Együtt a partnerségben” címmel. Az eseményt 2013. május 24–26. között rendezték meg a helyi sportpályán Kimle, B...
NAGYSZARVA – Derzsi Réka: vers az iskoláért
Derzsi Réka a nagyszarvai művelődési ház színpadán, a 2014. február 5-i jótékonysági koncerten.       

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma