BŐSIEK BŐSÉRT III.

III. Bősiek Bősért2012.  június 17-én, vasárnap tartották meg a Bősön a helyi Amadé parkban a III. BŐSIEK BŐSÉRT napot. Az idei rendezvényen fellépetek a TAT tehetségkutató helyezettjei és felfedezettjei, a 100 éves Nádszegi Fúvósok, a Pósfa zenekar, a bősi zumbások, a Kangoo Team Dunaszerdahelyről, a Golddies zenekar, Kosár Szabolcs, Kossáry Judit, Miklós Gábor, Horváth Réka, Házi Csilla, a Jester Box Kapuvárról. Az est sztárvendége a magyarországi Hooligans együttes volt. A szervezők, ifj. Jakus Zoltán és Dovičovičvá Alexandra-Sendy a rendezvény teljes bevételét egy betegen született hároméves kisfiú gyógykezelésére ajánlották fel. A fellépőkről készült összeállítások folyamatosan kerülnek képernyőre.


  Ha tetszett a téma, nyomj egy tetsziket és csatlakozz a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Szóljon hozzá

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a Magyar Interaktív Televízió üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: http://www.televizio.sk/2012/06/bosiek-bosert-iii/trackback/


Most itt van: Home // Esemény, Falunap, Videók // BŐSIEK BŐSÉRT III.
Ez is érdekelheti:

A bősi millecentenáriumi emlékmű koszorúzása
Az emlékoszlopnál koszorút helyezett el Kvarda József Nagyszombat megye alispánja, Sátor Zoltán a Csemadok DS TV elnöke, Mézes Rudolf a Csemadok OT elnöke, Kulcsár Lajos a Jednota COOP elnöke, Fenes Iván Bős nagyközség polgármeste...
Magyarpalatkait húz a Pósfa
Az erdélyi Magyarpalatka zenészeitől tanult muzsikát is színpadra vitte a Pósfa zenekar a Gombaszögi Nyári Tábor nagyszínpadán.
Az iskolamentő mozgalom élén: NAGYSZARVA!
„Mi is kiállunk a gyermekeinkért!” a jelmondata a Nagyszarvai Alapiskola tanári énekkarának. Vezeti és szintetizátoron kísér: Botló Judit. „Itt mondják neked elvakult, sötét lelkű ostobák: – Keress magadnak más iskolát!” Az is...
NAGYSZARVA – ifj. Derzsi György is itt járt iskolába
  Ifj. Derzsi György nemcsak énekelt, hanem diákéveire is emlékezett a nagyszarvai művelődési ház színpadán, a 2014. február 5-i jótékonysági koncerten.      

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma