Túróc ének- és néptánccsoport, Patai Gábor kiállítása

Túróc ének- és néptánccsoport, Patai Gábor kiállításaKora délután a Balogvölgyi Rock Fesztiválon a színpad a Túróc ének- és néptánccsoporté volt, akik Harkács-Sánkfalváról érkezetek, több generációt képviselnek, s különböző népi játékokkal, népdalokkal és tánccal igazolták, hogy mindezek a ránk hagyott értékek is összekapcsolják a nemzet tagjait. A nap folyamán a gyerekeket arcfestés, érdekes kézműves mesterségek és vásár várta, valamint megtekinthető volt Patai Gábor grafikus-alkotó kiállítása. A képek grafittal és temperával készültek, de a látogatók megismerkedhettek a fújópisztoly technikával készített alkotásokkal is.


A nagybalogi futballpályán június 25-én első alkalommal szervezte meg a helyi Kerecsen Motoros Egyesület és a miskolci Borsod Motorosok Egyesülete a Balogvölgyi Rock Fesztivált. A szervezési munkákból a Felvidéki Farkasok motoros egyesület is kivette a részét.

//A hang időnkénti kieséséről a régi fényképezőgép tehet, amellyel Erzsó – eleddig jobb híján – a naprakész felvételeit készíti szorgalmasan… MIT//

További hasonló témájú videók